ΠΡΟΒΟΛΗνέα

Βρέχει Κεφτέδες

"Cloudy with a chance of meatballs" Christopher Miller, Phil Lord ΗΠΑ 2009

ΣΥΝΟΨΗ

Ο Φλιντ Λόκγουντ είναι ένας φιλόδοξος εφευρέτης, που όμως όλες του οι δημιουργίες μόνο προβλήματα φέρνουν στην μικρή του πόλη. Και όμως, ο Φλιντ είναι αποφασισμένος να σχεδιάσει κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. 'Οταν το τελευταίο του κατασκεύασμα, μια μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό, καταστρέφει κατά λάθος την πλατεία της πόλης και εκτοξεύεται στα σύννεφα, ο Φλιντ θεωρεί ότι η καριέρα του έχει τελειώσει. Μέχρι τη στιγμή που κάτι απίστευτο συμβαίνει: ο ουρανός αρχίζει να βρέχει τσίζμπέργκερ! Η μηχανή του τελικά δουλεύει και το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα! Σύντομα όμως, η μηχανή του αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα, εκτοξεύοντας μακαρονάδες και γιγάντιους κεφτέδες. Τώρα ο Φλιντ θα πρέπει να συνεργαστεί με την μετεωρολόγο Σαμ Σπαρκς για να σταματήσουν την μηχανή και να σώσουν τον κόσμο από τα απειλητικά καιρικά φαινόμενα φαγητού...

Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ

ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 20/09/19
ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ... ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

Η ταινία προβάλλεται σε μια συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ.), με το Δήμο Ρεθύμνου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, 16 - 22 Σεπτεμβρίου σε ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων που έχει οργανώσει ο Δήμος Ρεθύμνου που σκοπό έχουν να προάγουν τη βιώσιμη κινητικότητα.

Θα πραγματοποιηθούν προβολές δύο ταινιών, 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21:00 και θα λάβουν χώρα στην αμμουδιά της προκυμαίας του Ρεθύμνου, στο χώρο που στεγαζόταν παλιότερα ο 'Λαβύρινθος' με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό. Και τις δύο μέρες των προβολών θα γίνει συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» από το 2002 έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. Σκοπός των δράσεων που υλοποιούνται το διάστημα 16 με 22 Σεπτεμβρίου είναι η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών τοπικών αρχών στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους.

Κορύφωση των εκδηλώσεων αποτελεί η «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο», κατά τη διάρκεια της οποίας καθορίζονται ειδικές αστικές ζώνες όπου επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο για τους πεζούς, τους ποδηλάτες και τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Κάθε χρόνο, η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» εστιάζει σε διαφορετικά θέματα που συνδέονται με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα. Για το 2019, έχει επιλεγεί ως μότο το «Ας περπατήσουμε όλοι μαζί!» (Walk with us!).

Οι δράσεις που υλοποιούνται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας έχουν ως βασικό τους στόχο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και δραστηριοποίηση των Τοπικών Αρχών, Φορέων και πολιτών για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότηκας και την αναβάθμιση μέσω αυτής, της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής διάστασης των πόλεων.

Το πρόγραμμα του Δήμου Ρεθύμνου με όλες τις δράσεις που θα λάβουν χώρα κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας θα βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας θα βρείτε εδώ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Cloudy with a chance of meatballs 01
Cloudy with a chance of meatballs 02
Cloudy with a chance of meatballs 04
Cloudy with a chance of meatballs 05
Cloudy with a chance of meatballs 06
Cloudy with a chance of meatballs 07
Cloudy with a chance of meatballs 08
Cloudy with a chance of meatballs 09
Cloudy with a chance of meatballs 10
Cloudy with a chance of meatballs 11
Cloudy with a chance of meatballs 12
Cloudy with a chance of meatballs 13
ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Cloudy with a chance of meatballs (2009) A
Cloudy with a chance of meatballs (2009) B
Cloudy with a chance of meatballs (2009) C
Cloudy with a chance of meatballs (2009) D
Cloudy with a chance of meatballs (2009) E