Στήριξέ μας

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ.) έχει σκοπό τη διάδοση του κινηματογράφου στο Ρέθυμνο, ως σημαντικού στοιχείου για την καλλιέργεια και αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου του τόπου, τη δημιουργία ενδιαφέροντος για τον κινηματογράφο στο πλατύ κοινό, την ανάπτυξη και προώθηση της κινηματογραφικής παιδείας.

Μάθε ποιοι ειμαστε

Πώς μπορείς να βοηθήσεις

Αν είσαι ιδιώτης

  • Γίνε μέλος στη λέσχη. Με μια μικρή ετήσια συνδρομή, βοηθάς να καλύψουμε τα πάγια λειτουργικά έξοδα, καθώς και να πληρώνουμε τα δικαιώματα για τις ταινίες που προβάλλουμε. Όλα τα μέλη απολαμβάνουν μειωμένη τιμή στο εισιτήριο των προβολών μας.
  • Μοιράσου τη σελίδα μας στα social media.
  • Ακολούθησε τη σελίδα μας στο facebook, ώστε να μένεις ενήμερος για τα νέα μας και φυσικά για τις επερχόμενες προβολές.
  • Κάνε γνωστή την ύπαρξη της λέσχης στους φίλους σου!
γίνε μέλος

Αν είσαι επιχειρηματίας

  • Γίνε χορηγός: Οι χορηγοί μας προβάλλονται τόσο στη σελίδα μας, όσο και στα έντυπα και τις προωθητικές μας ενέργειες.
  • Διαφημίσου στο site μας: Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε διαφημιστικό banner για την επιχείρησή σου και να το προβάλλουμε στη σελίδα μας.
επικοινώνησε για πληροφορίες

Τραπεζικές καταθέσεις

Η ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ. διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε ως χορηγία, για την ενίσχυση της λέσχης ή ακόμα και να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της συνδρομής σας. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε κατάθεση για πληρωμή συνδρομής, είναι απαραίτητο να μας στείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου. Υπενθυμίζουμε ότι - όπως πάντα - μπορείτε να πληρώσετε τη συνδρομή σας ή να γίνετε μέλος προσερχόμενος/η σε οποιαδήποτε από τις προβολές μας.

Στοιχεία λογαριασμού

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR4301102580000025801276988