νέα

Τοπική Ομάδα

"Mi Mundial (Home Team)" Carlos Andres Morelli Ουρουγουάη, Αργεντινή, Βραζιλία 2017

ΣΥΝΟΨΗ

Ο Τίτο είναι ένας έφηβος άσος του ποδοσφαίρου που προέρχεται από ένα μικρό χωριό αλλά προορίζεται για μεγάλη καριέρα. Όταν τελικά θα μεταγραφεί σε μια μεγάλη ομάδα στην πόλη, τον περιμένει μια έκπληξη!

ΣΧΟΛΙΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ταινία είναι βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα 'Mi Mundial' του ποδοσφαιριστή Daniel Baldi από την Ουρουγουάη, ο οποίος έχει γράψει 14 βιβλία σχετικά με το ποδόσφαιρο που απευθύνονται σε παιδιά και νέους.

Προσφέρει μια ειλικρινή και συγκινητική ματιά στο πώς το πάθος για την επιτυχία μπορεί να οδηγήσει σε μια λανθασμένη πορεία και να χαθούν οι πραγματικοί στόχοι της ζωής.

Η ταινία απέσπασε 1 βραβείο και 1 διάκριση σε κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Η προβολή θα γίνει με υπότιτλους στα ελληνικά και είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 10 ετών.

GREEK ISLAND FILM FESTIVAL (GIFF)

Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται στα πλαίσια του Greek Island Film Festival (GIFF) το οποίο είναι ένα ανεξάρτητο μη-διαγωνιστικό φεστιβάλ κινηματογράφου που έχει στόχο την προβολή ντοκιμαντέρ και ταινιών μυθοπλασίας στη νησιωτική Ελλάδα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται από το φθινόπωρο του 2019 έως την άνοιξη του 2020 με σκοπό να καθιερωθεί σε ετήσια βάση.

Στόχος του GIFF είναι να προωθήσει ταινίες και σκηνοθέτες από την Ελλάδα και την Ευρώπη, που ξεχωρίζουν για τη δημιουργική, πρωτότυπη ματιά τους πάνω σε θέματα που αφορούν τη ζωή μας σήμερα: τον πολιτισμό, την επιστήμη, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Το GIFF πιστεύει ότι ο κινηματογράφος είναι ένα από πιο δυναμικά μέσα έκφρασης της εποχής μας, που συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στη νησιωτική Ελλάδα. Κάθε κινηματογράφος ή αίθουσα προβολής, μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος ψυχαγωγίας, αλλά και ως τόπος συνάντησης, συμμετοχής και επικοινωνίας για τους κατοίκους μεμονωμένων κοινοτήτων και για τους επισκέπτες τους. Μέσα από τις δράσεις του φεστιβάλ, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει επίκαιρα θέματα, να συνδεθεί με τον κόσμο και να σπάσει την αίσθηση της απομόνωσης που συχνά χαρακτηρίζει την αγροτική και νησιωτική ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες για το Greek Island Film Festival (GIFF):

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Home Team 2017 02
Home Team 2017 03
Home Team 2017 04
Home Team 2017 05
Home Team 2017 06
Home Team 2017 07
Home Team 2017 08
Home Team 2017 09
Home Team 2017 10
Home Team 2017 11
Home Team 2017 12
ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Home Team 2017 A
Home Team 2017 B
Home Team 2017 C
Home Team 2017 D