νέαΛΕΣΧΗ 14/05/2023

Η ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ. πάει καλοκαιρινές διακοπές!

Γράφει ο Ζαχαρίας Σκεπετζής

Μετά το διήμερο αφιέρωμα στο 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Μαΐου, η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ) ολοκλήρωσε τις προβολές της για τη χειμερινή περίοδο 2022-2023. Διακόπτουμε τις δράσεις μας για το καλοκαίρι και θα επανέλθουμε ακόμα πιο δυναμικά το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μετά από απουσία σχεδόν τριών ετών λόγω πανδημίας και άλλων δυσχερειών, η ΚΙΝΛΕΡ επέστρεψε, βάζοντας ένα στοίχημα για την επιτυχημένη επαναλειτουργία της. Εκτιμούμε ότι το στοίχημα αυτό κερδήθηκε με τη βοήθεια του σινεφίλ κοινού του Ρεθύμνου το οποίο στήριξε την ΚΙΝΛΕΡ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις 18 προβολές που έλαβαν χώρα την περίοδο αυτή, στην πάντα φιλόξενη αίθουσα του Κέντρου Βυζαντινών Τεχνών Ρεθύμνου.

Το Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών Ρεθύμνου που φιλοξενεί τις προβολές μας

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΙΝΛΕΡ, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την αμέριστη συμπαράσταση που επέδειξαν το διάστημα αυτό, όλοι οι φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης. Δέσμευσή μας είναι να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον για την ανάδειξη της κινηματογραφικής τέχνης στην πόλη μας, με προβολές ξεχωριστών ταινιών και ειδικά αφιερώματα.

Τα μέλη του ΔΣ της ΚΙΝΛΕΡ

Στο μεταξύ, μπορείτε να ενημερώνεστε για κινηματογραφικά θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο, από τη σελίδα μας στο facebook αλλά και από την ιστοσελίδα της ΚΙΝΛΕΡ στη διεύθυνση www.kinler.gr. Εκεί, στην ενότητα ΣΙΝΕΦΙΛ μπορείτε να βρείτε αρκετές πληροφορίες για ταινίες που αξίζει να αναζητήσετε για να δείτε, καθώς και παρουσιάσεις βιβλίων για τον κινηματογράφο. Σύντομα, το περιεχόμενο σ’ αυτές τις ενότητες, θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΙΝΛΕΡ

Ζαχαρίας Σκεπετζής, Γιάννης Μαρκαντές, Βαρβάρα Κιαγιά, Λία Σαββάκη, Χρήστος Κοκκινάκης

Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!

ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-2023
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2022 12
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2023 01
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2023 02
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2023 03
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2023 04
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2023 05