νέαΛΕΣΧΗ 30/04/2024

Η ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ. πάει καλοκαιρινές διακοπές!

Γράφει ο Ζαχαρίας Σκεπετζής

Μετά το μηνιαίο αφιέρωμα στον Ισπανικό Κινηματογράφο που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ) με την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα και το Ινστιτούτο Θερβάντες στα πλαίσια του προγράμματος «Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος», ολοκληρώθηκαν οι προβολές για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024 που έλαβαν χώρα στην πάντα φιλόξενη αίθουσα του Κέντρου Βυζαντινών Τεχνών Ρεθύμνου.

Διακόπτουμε τις δράσεις μας για το καλοκαίρι και θα επανέλθουμε ακόμα πιο δυναμικά  το ερχόμενο φθινόπωρο, με προβολές ξεχωριστών ταινιών και ειδικά αφιερώματα. Όμως, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν κάποιες έκτακτες open air καλοκαιρινές προβολές, κάτω από τον έναστρο ουρανό της πόλης του Ρεθύμνου! 😉
 

Το Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών Ρεθύμνου που φιλοξενεί τις προβολές μας

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΙΝΛΕΡ, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την αμέριστη συμπαράσταση που επέδειξαν το διάστημα αυτό, όλοι οι φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης. Δέσμευσή μας είναι να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον για την ανάδειξη της κινηματογραφικής τέχνης στην πόλη μας, με προβολές ξεχωριστών ταινιών και ειδικά αφιερώματα.

Τα μέλη του ΔΣ της ΚΙΝΛΕΡ

Στο μεταξύ, μπορείτε να ενημερώνεστε για κινηματογραφικά θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο, από τη σελίδα μας στο facebook αλλά και από την ιστοσελίδα της ΚΙΝΛΕΡ στη διεύθυνση www.kinler.gr. Εκεί, στην ενότητα ΣΙΝΕΦΙΛ μπορείτε να βρείτε αρκετές πληροφορίες για ταινίες που αξίζει να αναζητήσετε για να δείτε, καθώς και παρουσιάσεις βιβλίων για τον κινηματογράφο. Σύντομα, το περιεχόμενο σ’ αυτές τις ενότητες, θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΙΝΛΕΡ
Ζαχαρίας Σκεπετζής, Γιάννης Μαρκαντές, Βαρβάρα Κιαγιά, Λία Σαββάκη, Χρήστος Κοκκινάκης

Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!

ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2023 09
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2023 10
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2023 11
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2023 12
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2024 01
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2024 02
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2024 03
ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 2024 04