νέαΛΕΣΧΗ 30/01/2023

Κοπή βασιλόπιτας για το 2023 από την Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου

Γράφει ο Ζαχαρίας Σκεπετζής

Σε φιλική ατμόσφαιρα έγινε η κοπή βασιλόπιτας της Κινηματογραφικής Λέσχης Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ) την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, μετά την προβολή της ταινίας στο χώρο που φιλοξενεί τις προβολές της Λέσχης και δεν είναι άλλος από το Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών Ρεθύμνου.

Mέλη της Διοίκησης της Λέσχης έκαναν κάποιους σύντομους σχολιασμούς σχετικά με την επάνοδο της ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ. στα κινηματογραφικά δρώμενα της πόλης, μετά από μια απουσία δυόμισι περίπου χρόνων εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 και ευχαρίστησαν το κοινό για τη στήριξη του, όλα αυτά τα χρόνια. Υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να συνεχίσουν με περισσότερες κινηματογραφικές δράσεις στο μέλλον.

Στη συνέχεια μοιράστηκε η πίτα και προσφέρθηκαν αναψυκτικά και ποτά στους παρευρισκόμενους.

Ο τυχερός σινεφίλ που θα έβρισκε το «φλουρί» της βασιλόπιτας θα είχε δικαίωμα να αποκτήσει μια δωρεάν ετήσια συνδρομή της ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ. για το 2023. Αν όμως είχε ήδη κάνει συνδρομή για τη χρονιά αυτή, θα έπαιρνε σαν δώρο ένα σκληρόδετο βιβλίο κινηματογραφικού ενδιαφέροντος και πιο συγκεκριμένα το Συζητώντας με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ του Frédéric Strauss.

Τυχερή της βραδιάς αποδείχτηκε τελικά η κα Γαλάτεια Νταναλάκη η οποία βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας και απέκτησε μια δωρεάν ετήσια συνδρομή της ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ. για το έτος 2023. Της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κινηματογραφικής Λέσχης Ρεθύμνου ευχαριστούν όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή και όσους στηρίζουν το έργο της ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ όλα αυτά τα χρόνια και εύχονται ολόψυχα σε όλους να έχουν μια δημιουργική χρονιά!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Vasilopita 2023 01
Vasilopita 2023 04
Vasilopita 2023 06
Vasilopita 2023 11
Vasilopita 2023 07
Vasilopita 2023 08
Vasilopita 2023 10