νέακινηματογράφος 25/05/2023

13ο International Micro μ Festival 2023 - Άνοιξαν οι συμμετοχές

Γράφει ο Ζαχαρίας Σκεπετζής
Micro μ 2023 Results from other towns

13ο International Micro μ Festival 2023 - Άνοιξαν οι συμμετοχές

Το διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Micro μ απευθύνει και φέτος το ετήσιο κάλεσμα του στους Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές για να καταθέσουν τη δουλειά τους, προς επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν στην 13η διοργάνωση του.

Οι δεκαπέντε ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που θα προκριθούν στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν ταυτόχρονα στις αίθουσες 8 ελληνικών πόλεων και 2 του εξωτερικού, και η διοργάνωση θα κορυφωθεί, όπως κάθε χρόνο, με την απονομή των βραβείων στους νικητές δημιουργούς.

Το International Micro μ Festival 2023 και φέτος θα περιλαμβάνει μια σειρά διαφορετικών προβολών και δράσεων σε όλες τις πόλεις που θα απαρτίζουν το φετινό δίκτυο των πόλεων του. Για ακόμη μία χρονιά το Micro μ στοχεύει στην ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους και την επικοινωνία της σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής από το επίσημο site του φεστιβάλ (www.micromfestival.gr).

* Έγκυρες θα θεωρηθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ως την 25η Ιουλίου 2023.

Facebook
: https://www.facebook.com/micromfestival/
Twitter: https://twitter.com/micromfestival
Instagram
: https://www.instagram.com/micro_m_festival/
Filmfreeway: https://filmfreeway.com/MicromFestival

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να φέρει το εξαίρετο αυτό φεστιβάλ στην πόλη του Ρεθύμνου! Μείνετε συντονισμένοι!

Micro μ 2023 Call for entries 1
Μicro m Logo
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ